
گزارش عملکرد شرکت فولاد هرمزگان با نماد هرمز برای دوره منتهی به 30 دی ماه سال 1403 منتشر شد و بر اساس آن میزان درآمد شرکت فولاد هرمزگان در مدت 10 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد 16 درصدی همراه شده است.
به گزارش روابط عمومی فولاد هرمزگان، عطاالله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام این خبر گفت: شرکت فولاد هرمزگان در مدت 10ماهه امسال، درآمد برابر با 277 هزار و 728 میلیارد ریال داشته است که در مقایسه با 10 ماهه سال گذشته که مبلغ 239 هزار و 170 میلیارد ریال به ثبت رسیده، با رشد 16درصدی همراه گشته است.
به گفته وی، بخش عمدهای از میزان درآمد حاصل شده در مدت یادشده از فروش محصول در بازار داخلی به میزان ۱۸۴ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریال بوده و مابقی آن از فروش محصولات در بازارهای صادراتی بدست آمده است.
مدیرعامل فولاد هرمزگان درخصوص میزان فروش محصول در10 ماهه امسال گفت: طی مدت 10 ماهه 1403 برابر با 661 هزار و 512 تن اسلب را در بازار داخلی به فروش برسانند. کل فروش داخلی فولاد هرمزگان در این مدت 861 هزار و 791 تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش، رشد بیش از 12 درصدی را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیتهای انرژی و ناترازی در این بخش، متاسفانه روند تولید با مشکلاتی مواجه بود؛ چراکه این محدودیتها از ماههای ابتدایی امسال شروع شد و با شروع فصل سرما نیز این محدودیتها شدت بیشتری گرفت، به طوریکه موجب شد علیرغم ظرفیت بالای شرکت و توانمندی قابل ملاحظه برای تولید و ثبت رکوردهای جدید، میزان تولید اسلب در مدت 10ماهه امسال به عدد یک میلیون و 9هزارو 283تن برسد در حالی که سال گذشته که یک میلیون و 204 هزار و 818 تن تختال تولید کردیم. درخصوص تولید آهن اسفنجی نیز شرایط به همین صورت بوده و متاسفانه با محدودیت شدید گاز در نیمه دوم امسال مواجه شدیم. این در حالی است که اگر محدودیتهای انرژی وجود نداشت یا شدت کمتری به خود میگرفت، در زمینه تولید این محصول میتوانستیم رکوردشکنیهای نیمه نخست امسال را نیز در نیمه دوم سال هم داشته باشیم. با این وجود، میزان تولید آهن اسفنجی در پایان 10 ماهه امسال به یک میلیون و 391 هزار و 545 تن به ثبت رسیده است.
معروفخانی خاطر نشان کرد: در صورتی که مشکل ناترازی انرژی در کشور رفع شود، گره تولید در صنعت فولاد باز خواهد شد و شاهد رشد تولید در این صنعت و به ویژه فولاد هرمزگان خواهیم بود؛ چراکه در حال حاضر برای رسیدن به افق چشم انداز تعریفشده برای صنعت فولاد در سال 1404، نیاز به تلاش و همت مضاعفی احساس میشود تا بتوانیم به تولید 55 میلیون تن فولاد برسیم.