کدام خوراکیها بیشترین نوسان قیمت داشتند؟

مرکز آمار ایران طی گزارشی متوسط قیمت ماهانه اقلام خوراکی در مناطق شهری کشور را اعلام کرد که بر اساس آن بیشترین افزایش قیمت مربوط به سیبزمینی و پیاز و بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال است.
نان و غلات: در این گروه، اقلام ماکارونی با ۳.۱ درصد، رشته آش با ۲.۵ درصد و شیرینی خشک با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها: در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ماهی قزلآل با ۲.۸ درصد محاسبه شده است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با 10 درصد، خامه پاستوریزه با ۶.۷ درصد و پنیر ایرانی پاستوریزه با ۴.۴ درصد است.
میوه و خشکبار: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۳۶.۴ درصد، خربزه با ۱۰.۷ درصد و انار با ۷.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با منفی ۱۲.۸ درصد و موز با منفی ۱.۱ درصد است.
سبزیجات و حبوبات: در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیب زمینی با ۱۹.۳ درصد، پیاز با ۱۲.۹ درصد و لپه با ۷.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به کدو سبز با منفی ۶.۸ درصد و هویج فرنگی با منفی ۵.۶ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها: در گروه قند و شکر و آشامیدنیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۲.۸ درصد و نوشابه گازدار با ۲.۵ درصد است.